Mijn naam is Kimberly Esmee en ik werk als zelfstandig Content Creator, Online Inspirer en blogger voor Kimberly Esmee. Voor mij staat connectiviteit altijd centraal, zowel in de content die ik creëer als de bedrijven waarmee ik werk. Vanuit mijn eigen merk; Kimberly Esmee, vind ik het belangrijk om met mijn content jonge vrouwen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Op mijn kanalen combineer ik daarom de onderwerpen; positiviteit, zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling met fashion, beauty en lifestyle content. Het gaat allemaal om balans, je goed voelen van binnen en buiten! Dit probeer ik met mijn content mee te geven aan mijn doelgroep. 

Door mijn ervaring als Social Media Manager, Content Creator en blogger heb ik werkervaring aan beide kanten van de influencer markteting wereld. Hierdoor kan ik mij goed verplaatsen in de opdrachtgever en passende content creëren, een campagne opzetten en/of advies geven. 

Eind augustus ben ik op een trip naar de prachtige wereldstad Antwerpen waar ik in de mogelijkheid ben om content te schieten voor de social media kanalen van jouw bedrijf. 

 Wat kun je verwachten van deze deal:

 

  • 10 HR kwaliteit en rechtenvrije foto’s te gebruiken voor website en social media
  • Formaten 1:1 en 16:9
  • Creatief concept dat in lijn ligt met het product en merk
  • Snelle doorlooptijd

Voor een impressie van mijn werk neem een kijkje op mijn kanalen:

Blog: https://www.kimberlyesmee.com/

Instagram: https://www.instagram.com/kimberlyesmee/

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of een opdracht wilt bespreken. Ik kijk ernaar uit om samen iets moois neer te zetten!