Hi there! Graag stel ik mezelf aan jou voor, mijn naar is Jaimy van Dijke en ik ben gek op alles wat met FOOD te maken heeft.  Dit heeft zich de laatste jaren ontwikkeld in het oprichten van een foodblog – https://jaimyskitchen.nl. Dit is mijn passie, hetgeen wat ik het liefst doe in elke vrije minuut die ik heb. Ok, dat is misschien een beetje overdreven, maar you get the point.

Wat ik voor jou kan betekenen?

Recept ontwikkeling
Op zoek naar een heerlijk recept om jouw heerlijke product te laten shinen? Daar kan ik jou mee helpen. Smaak is voor mij belangrijk, want dat recept moet steeds weer op nieuw gemaakt worden! Daarnaast ben ik er van overtuigd dat je ogen altijd mee eten, dus ik zorg er altijd voor dat de recepten kleurrijk zijn en goed weergeven welke ingrediënten er gebruikt worden. 

Food fotografie
Wil jij juist foto’s voor jouw product of de gerechten op jouw menukaart? Daar kan ik jou ook mee helpen!

Content creatie
Wil jij jouw social media kanaal voorzien van mooie content? Naast het schieten van mooie plaatsen, recepten te ontwikkelen kan ik jou ook adviseren in het plaatsen van de content. Denk hierbij aan het maken van een content kalender.

Neem contact met mij op over alle mogelijkheden. Ik vind het namelijk belangrijk dat beide partijen happy zijn en dit betekend dat er altijd maatwerk aan te pas komt. Graag leer ik jou, je product en je bedrijf beter kennen zodat we samen mooie content kunnen maken.

Alvast een beetje spieken wat ik met andere opdrachtgevers gemaakt heb?

  • https://jaimyskitchen.nl
  • https://www.instagram.com/jaimyskitchen.nl/

Hopelijk tot snel!

Groetjes,
Jaimy van Dijke